Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului felicită toți funcționarii publici cu ocazia zilei profesionale
Președintele raionului felicită toți funcționarii publici cu ocazia zilei profesionale

Stimați colegi,
În fiecare an, pe 23 iunie, sărbătorim cu bucurie „Ziua funcționarului public”, ocazie instituită prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova în 2012. Cu acest prilej, doresc să vă adresez cele mai sincere felicitări în numele meu personal și al Consiliului raional Dubăsari.
Vă mulțumesc din inimă pentru angajamentul și devotamentul pe care le arătați în profesia dumneavoastră. Sunteți reprezentanții statului care asigurați continuarea și buna funcționare a instituțiilor noastre publice, fiind o verigă esențială în conexiunea dintre instituții și cetățeni. Prin profesionalismul, responsabilitatea, experiența, competența și aspirațiile dumneavoastră, contribuiți în mod constant la furnizarea unor servicii publice de cea mai înaltă calitate în beneficiul comunității.
Vă sunt profund recunoscător pentru modul în care respectați jurământul depus, angajându-vă să aplicați legile țării în mod obiectiv și imparțial, să îndepliniți cu exigență obligațiile dumneavoastră și să serviți în mod dedicat interesele cetățeanului în orice circumstanțe.
Sunt convins că prin perseverența și abnegația fiecăruia dintre voi, vom continua să contribuim la dezvoltarea și prosperarea localităților noastre, a raionului Dubăsari. Este important să subliniem rolul esențial pe care-l aveți în relația cu societatea.
Închei cu urările mele sincere pentru perseverență, corectitudine și integritate în activitatea dumneavoastră și vă îndemn să vă bucurați de toate succesele profesionale.
La mulți ani prosperi!
 
Cu recunoștință,
Președintele raionului,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului felicită toți funcționarii publici cu ocazia zilei profesionale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta